Tévhitek a szemöldöktetoválásról

Tévhitek a szemöldöktetoválásról

szemhejtetovalas-mosonmagyarovar-pmu-1
  1. Iszonyú fájdalommal jár. – Ez manapság már nem igaz, hiszen sokan alkalmaznak előérzéstelenítést tapasz formájában szemöldöktetoválás előtt, illetve folyékony érzéstelenítőt a szemöldök tetoválása közben, hogy az érzékeny bőrfelület miatt ne érjen bennünket kellemtelen élmény.
  2. A szemöldöktetoválás életfogytig kitart. – Ez nem igaz, 1-5 év után újra kell tetováltatni, hiszen a modern eljárások során csak a bőr felső hámrétegét színezik meg, ami kopik, ráncosodik, elszíneződik. A szemöldöktetoválás típusától függ az élettartama: a satír hosszabb ideig (3-5 évig), míg a szálazás csak másfél évig tartós.
  3. Szemöldöktetoválás előtt ki kell szedetni minden szemöldökszőrt. – Ez sem igaz, hiszen a tetoválás menetét nem zavarja a meglévő szemöldökszőr. A végeredményen pedig mindenképpen csak javíthat, hiszen dúsabb hatást kelt.
  4. Korrekció akkor kell, ha elrontották a szemöldöktetoválást. – Nagyjából 3-4 héttel az első szemöldöktetoválás után szükség van egy színfrissítésre akkor is, ha a szemöldöktetoválás tökéletesen sikerült. Ezt hívják korrekciónak. Az elrontott szemöldöktetoválás más lapra tartozik.
  5. Szemöldöktetoválást bármikor lehet csináltatni. – Ez alapvetően igaz, de a tetoválást követően legalább egy hétig nem szabad napra menni, de strandra, szoláriumba vagy szaunába sem. Illetve megfelelő UV védelmet kell alkalmazni a tetovált felületen.Kérj időpontot még ma telefonon: +3630 2268 359 vagy emailben: hello@pmu.hu


Kövess engem Facebook-on is!