Általános leírás

Professzionális

sminktetoválás

A sminktetoválás célja a szemöldök, ajkak, szem vonalainak hangsúlyozása, kiemelése, esetleges asszimmetria kiegyenlítése az egyéniséghez illő színekkel, formákkal és technikákkal.

A sminktetoválás 2+ évig marad a bőrben, aztán fokozatosan kopik, soha nem tűnik el magától, de egészen elhalványodhat. Ez előny, hiszen így bármikor változtathatunk rajta a szintén változó, fejlődő egyéniségünkhöz alkalmazkodva. Illetve el is távolíttathatjuk különböző technikákkal, mint például a lézer.

A sminktetoválás során különböző tűkkel, különböző pigmenteket juttatunk a bőr felső, azaz a hám és irha rétegének határába.

a-bor-szerkezete-sminktetovalas-mosonmagyarovar

A személyre szabott tervezés az elsődleges. Semmiképp sem hozott kép alapján készül a tetoválás.

Figyelembe veszem a bőrtípust, az életkort, a haj-, a szem-, és a bőr színeit, és ezek alapján konzultálva, közösen tervezzük meg a megfelelő, személyre szabott színt és formát.

Mindenképp ajánlom annak, aki szereti kiemelni a szemét, illetve az ajkait, de nincs ideje, vagy esetleg tehetsége a megfelelő sminkeléshez. És annak, akinek nincs, vagy kevés a szemöldöke.


Tévhitek

Le kell kell borotválni a szőrt…NEM KELL!
Nagyon fáj…A legjobb érzéstelenítőket használom, van ahttps://pmu.hu/sminktetovalas-tajekoztato/ki nem érez semmit.
Örökre ott lesz, mi van, ha megunom…Elhalványodik, és bármikor lehet korrigálni.
Hivalkodó…NEM AZ! Lehet teljesen természetes, de mindenképp a Te színeidet meghatározva, hozzádillő és harmonikus.


Gyógyulás

4-7 nap általában, míg leesik a seb. A hámréteg 28 naponként cserélődik. Ennek a ciklusnak a végén látszik jól a pigmentáció eredménye.

Minden esetben egy korrekció ingyenes.


Tetoválás előtt