Sminktetoválás – ha szereted a határozott vonalakat!

sminktetovalas-movar-julcsi-pmu-altalanos-cikk-kep1

A nők nagy része imád sminkelni, de a reggeli rohanás miatt nincs ideje arra, hogy órákig pepecseljen a tükör előtt. Az időhiányon kívül gondot okozhat az is, hogy hajnalban, fáradtan nincs mindenkinek megfelelő kézügyessége a szimmetrikus vonalak kialakításához, ezért a festegetés pár perc után pokollá tud válni.

A sminktetoválás

Ha nincs időd sminkelni, de nem szereted, ha nincs kiemelve a szemed, ha utálod, hogy napközben elkenődik a festéked vagy egyszerűen csak nem vagy megelégedve a szemöldököd formájával, színével vagy sűrűségével, akkor a sminktetoválást neked találták ki. A sminktetoválás a tévhitekkel ellentétben különbözik a többi tetoválásoktól, mivel a sminktetováló olyan anyaggal dolgozik, ami kellő idő után felszívódik a bőrödben. Hogy milyen hamar kezd el halványulni, kopni a tetovált felület, az leginkább a bőr szerkezetétől függ. Van, akinek másfél év után erősen elhalványodik, van, akinek csak három, illetve öt év elteltével válik láthatatlanná. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy meg kell várnod, amíg teljes egészében felszívódik a festék! Amikor gondolod, pigment rátöltéssel élénkebbé teheted a festett területek színét.

A tetoválás menete

Nagyon sokan félnek attól, hogy a tetovált szem, száj és legfőképp szemöldök művi hatást kelt. Nem véletlenül, hiszen nagyon sokáig hajszálvékony, az arcunk és hajunk színétől teljesen eltérő ”művek” születtek. A most divatos szálazott technikával azonban már olyan finom vonalú és természetes hatású szemöldököt lehet rajzolni, ami a legkritikusabb hölgyek szerint is igényes. Szemöldöktetoválásnál a tetováló minden esetben a szemöldökív megrajzolásával kezdi a műveletet, hiszen fontos, hogy az előkészületek során a kliensnek tetsző formát alakítsanak ki. Ezt követi a szín kiválasztása, amit természetesen a vendég bőrszíne és tetszése egyaránt befolyásol. Hallgassuk meg a sminktetováló tanácsát, mivel a nem megfelelő szín kiválasztása teljesen elronthatja az összhatást és bár a sminktetoválás egy idő után kikopik, azért öt év elég hosszú idő! Szemhéjtetoválásnál hasonlóan jár el a tetováló. Újdonság, hogy már nemcsak a kontúrvonalak megrajzolására, hanem az árnyalt, füstös szemek festésére is lehetőséget ad a sminktetoválás. Barna vagy fekete színekkel, a szemöldök, a haj és az arcbőr színéhez igazítva nagyon szép szemsminkek születhetnek. A szájkontúr kialakításánál a tetováló a száj színéhez passzítja a kontúrvonal színét. Extrém esetekben a vendég kérésére persze eltérhet a javasolt színtől, de tartsuk szem előtt, hogy a kevesebb néha több!

Kérj időpontot még ma telefonon: +3630 2268 359 vagy emailben: hello@pmu.hu